APA 1 BENEFIT PALING PENTING KEPADA PEMBELI [TAJUK]?
  • Macam mana ia bantu saya capai benefit tersebut

Tiga benefit lain kepada pembeli?

Tiga benefit lain kepada pembeli?

Tiga benefit lain kepada pembeli?

Siapa yang ia pernah bantu dan bagaimana ia bantu mereka?

Saya rekemen, beli buku Tuan sebelum datang (bengkel). Banyak ilmu di dalamnya datang dengan half-brain dan soalan.

Anie Alja (Penulis Self Publish)

Berguru dengan mentor yang arif pada saya adalah satu usaha yang diwajibkan. Menulis itu tidak lama sebenarnya bila kita jelas dan bahan-bahan sudah cukup berkumpul.

Hanz Jamaludin (Penulis Self Publish)

Alhamdulillah, bertahun-tahun pendam rasa nak ada buku sendiri, hantar ke penerbit asyik kena reject je. Kali ini tak boleh tahan dah, mesti nak terbit sendiri, whatever it takes, terima kasih Tuan Ariffuddin. Jumpa juga mentor yang boleh memberi tunjuk ajar pasal self-publish.

Farrawati Sabli (Penulis Self Publish)

Siapa nak terbit sendiri karya anda? Jangan nak pandai-pandai sendiri dan nak buat sendiri. Nanti habis semua orang disalahkan. Dapatkan nasihat dulu. InsyaAllah Senang Terbit boleh membantu.

Zuryati Isa (Pengarah Legacy Publishing)

Mula-mula dia menjadi penulis, kemudian uruskan syarikat penerbitan digital orang lain dan akhir sekali buka perkhidmatan penerbitan untuk mereka yang mahu terbit sendiri, namanya Senang Terbit. Selalu saya rekomen mana-mana peserta selepas bengkel pergi dapatkan konsultasi terbit buku sendiri daripada beliau. Apabila dia bercakap, dia berfikir sebagai penulis, penerbit dan pencetak. Kita akan jumpa orang yang faham logik penerbit dan pencetak, tetapi tidak ada logik penulis. Disebabkan beliau melalui jatuh bangun menjadi penulis, maka apa yang ditawarkan kepada penulis baharu termasuk cara mengurus risiko buku berakhir di bawah katil.

Zamri Mohamad (Jurulatih Penulisan Buku Malaysia)

Siapa lagi yang suka produk ini?

37245022_10212943340684522_3200461147664809984_n
Bersama Chairman Syarikat Penerbitan PTS Media Group, Puan Ainon Mohd.
42164565_10213365210951015_4918328567189733376_n
Tim Senang Terbit PLT bersama Perbadanan Kota Buku.
27459334_10211703498049231_2726545445836999780_n
Bersama peserta bengkel Terbit Buku Sendiri dan juga Pemasaran.
38838009_10156057630944822_5798012026315866112_n
Bersama Jawatankuasa MyMove.
25508210_10211404030802737_5997320064907506741_n
Bersama Prof. Emeritus Dr. Abdullah Hassan
Bersama Komposer dan juga Penulis Self Publish DJ Fuzz pemilik syarikat Mixology Music Malaysia
photo6066550063771002956 (1)
Penulis buku Rezeki Luar Biasa Suri Rumah, Khairunnisa Hamzah
testi-1.jpg
Bersama Pengasas Startlah Tuan Yusry dan Tuan Zusuff
Bengkel Self Publish
Bengkel Self Publish dan Writerpreneur

Apa Best Offer Yang Boleh Bagi?​

Semua cerita ngeri itu terutamanya yang melibatkan kerugian duit boleh ditangani sekiranya penulis faham dan tahu apa yang mereka perlu buat sebelum terbit buku sendiri. 

kenapa bagi best offer tu? tak kan saja-saja bagi?

Sepanjang pengalaman saya menguruskan manuskrip penulis self publish semenjak 2013. 

Saya dapati penulis yang baru pertama kali menerbitkan buku sendiri pasti akan membuat kesilapan yang sama. 

Ada masanya, walaupun baru membaca dua bab awal manuskrip yang hendak dicetak, kebiasaanya saya sudah menemui lebih daripada 6 kesilapan terutamanya pada bahagian design layout dan juga suntingan.

Walaupun kesilapan itu nampak kecil, apabila buku siap dicetak, ia akan menjadi satu kecacatan yang mungkin akan makan diri sendiri. 

Bagi sesetengah manuskrip yang dicetak, isu yang awalnya dipandang kecil menjadi besar apabila ia melibatkan pihak luar. 

Malah ada buku yang tidak dibenarkan untuk dijual secara umum, hanya untuk orang terdekat sahaja. 

Oleh itu, ebook ini saya tulis dengan harapan anda yang bercita-cita mahu terbit buku sendiri tidak kerugian sehingga ribuan ringgit.

Bak kata pepatah, mencegah lebih baik daripada mengubati.

sebelum ni berapa ringgit?
Kenapa Murah/Mahal?

  • Harga asal ebook/video/coaching ini bernilai RM. Tuan/Puan akan mendapat maklumat daripada orang yang berpengalaman menguruskan manuskrip self publish semenjak 2013 lagi. Semua situasi yang dikongsikan dalam ebook ini adalah berasaskan kepada pengalaman beliau yang sebenar dalam bidang ini selama 5 tahun.

bila tutup sales? (tarikh, jumlah, stok)

Istimewa untuk Tuan/Puan yang membaca page ini, saya ingin menawarkan diskaun 48 JAM. 

Harga diskaun akan diberikan jika Tuan/Puan buat pembelian 48 jam daripada sekarang.

Days
Hours
Minutes
Seconds

kenapa kena beli sekarang?

Harga Diskaun 48 Jam ini adalah RM 25 ringgit Malaysia! Berbanding harga asal adalah RM 45 ringgit Malaysia. Anda dapat jimat sebanyak RM 25 ringgit iaitu 44% diskaun!

macam mana nak beli?
Macam Mana Nak Bayar?

Klik butang pembelian.
Web Designer 20%
Lengkapkan maklumat dalam borang billplz.
Web Designer 40%
Buat pembayaran menggunakan akaun anda.
Web Designer 60%
Semak emel daripada billplz.com dan download fail.
Web Designer 80%
Baca dan mulakan tindakan sehingga mendapat hasil yang dimahukan.
Web Designer 100%

kau ni betul ke wujud? macam mana nak berhubung?

Siapakah Penulis Buku Ini?

Beliau merupakan pengasas SenangTerbit PLT semenjak 2013 dan sudah melibatkan diri dalam dunia penulisan buku semenjak 2008 lagi. Dalam bidang penulisan beliau sudah menulis 7 buah buku dan diterbitkan. Berkaitan dengan self publish pula beliau sudah membantu lebih daripada 50 orang penulis untuk memegang buku yang diterbitkan sendiri tanpa melalui penerbit.

Ariffuddin Sani

macam mana nak berhubung?

Tuan/Puan boleh hantar whatsapp kepada saya di 0197191946. Perkenalkan diri dan terus tinggalkan soalan untuk saya berikan jawapan. Elakkan telefon saya, kebiasaannya saya tidak akan angkat nombor yang saya tidak simpan.

apa lagi produk yang berkaitan?
Kalau Beli Banyak Ada Diskaun Tak?

PAKEJ 50 S

Kertas 80gsm simili
RM 9
00
SEUNIT
  • Kuantiti 50 unit buku
  • Kertas 80gsm simili
  • 90 hingga 110 muka surat hitam putih
  • Saiz A5 (148mm x 210mm)
  • Cover buku berwarna
  • Cover 260gsm art card
  • Gloss laminate
  • Perfect binding
  • Minisite basic percuma
  • Cadangan harga jualan RM20 - RM25

PAKEJ 50 B

Kertas 65gsm bookpaper
RM 9
50
SEUNIT
  • Kuantiti 50 unit buku
  • Kertas 65gsm bookpaper
  • 90 hingga 110 muka surat hitam putih
  • Saiz A5 (148mm x 210mm)
  • Cover buku berwarna
  • Cover 260gsm art card
  • Gloss laminate
  • Perfect binding
  • Minisite basic percuma
  • Cadangan harga jualan RM20 - RM25

kalau saya tak beli sekarang, apa yang saya akan rugi?

Anda yang sedang baca ayat ini.

Ya, anda berhak mendapat diskaun ini kerana saya mahu anda sediakan manuskrip yang mempunyai kesalahan yang minima. 

Sebagai penulis, saya tahu dan sedar kos luar jangka adalah sesuatu yang akan menghalang penerbitan sebuah buku yang diperlukan oleh masyarakat.

Selepas membaca ebook ini kesalahan yang minima dapat mengurangkan tempoh masa manuskrip disiapkan.

Semakin kurang kesilapan semasa menyediakan fail manuskrip, semakin rendah kos pembaikan dan pembetulan yang akan dikeluarkan. 

Kesannya, buku akan menjadi lebih cepat diterbitkan dengan kesilapan yang minima dan penulis dapat menjual seterusnya memperoleh pendapatan hasil jualan buku. 

Berapa harga diskaun ini?

MA Terbit (002527214T) ©2018

materbit@gmail.com